HR ondersteuning en de actualiteit rondom sociale wetgeving

De doorsnee horecaondernemer is veelal niet in staat om de wetswijzigingen te blijven volgen. Horecedesk informeert u doorlopend en geeft tips en trics waar u als ondernemer uw voordeel mee kunt doen. De adviseurs van Horecadesk komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Verzekeringen

Horecadesk heeft H&G Financieel Adviesgroep geselecteerd om samen te werken op het gebied van (horeca)verzekeringen. H&G Financieel Adviesgroep is gespecialiseerd in horecaverzekeringen en verzekert horecabedrijven door heel Nederland. H&G Financieel Adviesgroep heeft in samenwerking met een aantal grote verzekeraars een maatwerkpakket voor de horeca samengesteld. Hiermee zijn uw bedrijfs- en uw persoonlijke risico’s verzekerd tegen uitstekende voorwaarden en zeer scherpe premies. Uw voordeel is gegarandeerd 15%, met behoud van uw huidige polis- en dekkingsvoorwaarden.

ARBO dienstverlening 2.0 nu verkrijgbaar via Horecadesk

Het belang van een actieve verzuimbegeleiding wordt steeds belangrijker. De overheid verschuift de risico’s van ziekte en arbeidsongeschiktheid steeds meer naar de ondernemer. Dit hoeft geen nadelige gevolgen te hebben, mits u een ARBO dienstverlener hebt die u Poortwachtersgarantie biedt en daarnaast de medewerkers wanneer ze ziek uit dienst gaan blijft monitoren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.richting.nl of neem contact op met Horecadesk: we informeren u graag!

Be Suitable, advies voor u op werkgeversniveau

Onze adviesdienst Be Suitable geeft de ondernemer advies bij langdurige verzuimdossiers en is de sparringpartner van Horecadesk om onze werkgevers optimale ondersteuning te bieden. Informeer bij Horecadesk naar de mogelijkheden.

Juridische helpdesk

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ondersteuning kunnen bieden met juridische vraagstukken zoals het beoordelen van contracten met brouwerijen of huurcontracten. Arbeid gerelateerde conflicten spelen ook vaak een rol in de adviespraktijk. Horecadesk is daarom druk bezig met het opzetten van een juridische helpdesk. Binnenkort hopen we deze aan u te kunnen presenteren.

Payroll

Overweegt u om uw personeel over te hevelen naar een Payroll bedrijf? Ook hier krijgt u van ons een helder advies door middel van een kostenanalyse. We werken samen met een aantal Payroll bedrijven die de horecabranche uitstekend kennen en u ondersteunen bij de werving en selectie van nieuw personeel.

Webcompact website

De webcompact is een website die de horecaondernemer zal aanspreken. Een responsive weergave, dus geschikt voor mobiele apparaten. Koppeling naar online reserveringssystemen zoals bv. Couverts.nl. En vertoning van je Menukaart in PDF vorm. Vertoning van je laatste tweets. Photoalbum van je bedrijf en gerechten! Meer weten? Kijk op:
gratis
logo-darkHorecadesk bundelt de inkoopbehoefte van individuele ondernemers om samen de allerbeste deals te kunnen afsluiten.
Wilt u direct contact?

belons-2
Heeft u vragen?

stuurons