Bij Horecadesk zijn we betrokken bij jouw bedrijf. We willen dat jij kunt ondernemen zonder zorg over preventie, verzekering en schadeafhandeling. Daarom zorgen we er persoonlijk voor dat al die dingen gewoon goed geregeld zijn. We zijn ons bewust van die verantwoordelijkheid.

Met ons team van professionals staan we 24/7 voor je klaar en met onze unieke dienstverlening kun jij er zeker van zijn dat je belangen optimaal worden behartigd. Zo dragen wij allemaal ons steentje bij om het beste kantoor van Nederland te zijn en te blijven.

Het team

Stephan Hirdes

Stephan Hirdes

Na tien jaar in de verzekeringsbranche werd ik in 2013 gevraagd te gaan samenwerken met een inkooporganisatie in de horeca. Dat was de beste beslissing in mijn leven, want werken met mensen in de hospitality geeft energie. Mijn gesprekken met de horecaondernemers gaan vooral over risicobeheersing. Ik merk dat de ondernemer zoekt naar expertise en oplossingen op preventie- of verzekeringsgebied. Een combinatie van beide is natuurlijk helemaal mooi en daarom ben ik blij dat we met Horecadesk al die diensten aanbieden. Als horecaconsultant kom je me vooral tegen in het zuiden, maar als Richard in Maastricht moet zijn, dan rijd ik met plezier naar Den Helder.

Bart-Jan Kroes

Bart-Jan Kroes

“Het moet gewoon goed geregeld zijn”. Zo denken wij in Zeeland. Na acht jaar bij een verzekeraar gewerkt te hebben, was ik dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging. Verzekerd & Wel (voorheen H&G) kwam al snel op mijn pad en de klik was er direct. Sinds 2008 ben ik dan ook werkzaam bij Verzekerd & Wel en bij Horecadesk. De kans is groot dat je mij aan de telefoon krijgt als je belt met Horecadesk. Ik ben aanspreekbaar voor alles wat te maken heeft met schadeverzekeringen, zowel particulier als zakelijk, of het nu een wijziging of een schade betreft. En ik regel het goed.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Betrouwbaar

Transparant

Afspraken nakomen

Branchefocus