Hoe wij werken

Bij Horecadesk vinden wij het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Dat doen we graag persoonlijk. Wij willen weten wie jij bent en wat belangrijk voor jou is. Daarom voeren wij eerst een kennismakingsgesprek met jou.

We bespreken jouw wensen en beoordelen de risico’s die jij als ondernemer loopt. We lopen door jouw pand en geven preventieadvies op gebied van brandveiligheid. Dit doen wij gratis voor jou.

Preventie voorkomt nou eenmaal onduidelijkheden bij schade. Mocht het dan toch gebeuren dat zich er een schade voordoet heb jij er alles aan gedaan om het te voorkomen. Een NEN keuring of het regelmatig laten reinigen van het vetkanaal voorkomt veel problemen bij de uitkering van een schade.

Zodra wij jouw ondernemersrisico in kaart hebben gebracht, heb je de mogelijkheid deze ook bij ons te verzekeren. Wij vergelijken graag jouw verzekeringspakket met onze aanbieders. Omdat wij samenwerken met specialistische verzekeraars kan het jou snel euro’s per maand schelen.

Om de continuïteit te bewaken werken wij met een handig abonnement systeem. Jaarlijks bekijken wij samen met jou of de juiste risico’s nog in kaart zijn en de preventie op een uitmuntend niveau is.

Kortom, wij ontzorgen jou totaal zodat jij weer kan doen waar je blij van word.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!