Hoe wij werken

Wij werken graag samen met bedrijven die onze dienstverlening ondersteunen en waar jij als horecaondernemer beter van wordt.

De bedrijven waarmee wij zaken doen, zijn bedrijven waar meegedacht wordt, de servicegraad hoog in het vaandel staat en de medewerkers het verschil maken. Daarom stellen we deze sterke merken graag aan jou voor:

Expertisecentrum Horeca

Expertisecentrum Horeca is een onafhankelijk adviesbureau dat adviseert bij bedrijfseconomische, financiële en strategische vraagstukken. Onze focus ligt hierbij voor 100% op de horecabranche. Dat is een bewuste keuze gemaakt vanuit onze  overtuiging dat een diepgaand inzicht in de horecabranche een randvoorwaarde is om je van het juiste advies te kunnen voorzien.. Je kunt ons voor onderstaande vraagstukken benaderen :

Horeca is ons specialisme. Horeca zit in ons DNA en dit brengen we dan ook vol trots tot uitdrukking in ons bedrijfslogo. Verder zijn onze adviseurs dol op uitdagingen: juist vraagstukken waar een adviseur over bovengemiddelde kennis en kunde (expertise) dient te beschikken worden door ons omarmd. Wij gaan graag verder daar waar anderen afhaken. Daarbij houden wij ook onze grenzen in de gaten: alleen wanneer Expertisecentrum Horeca van toegevoegde waarde kan zijn gaan wij voor jou aan de slag.

Wij werken met een fixed price of op uurtarief, afhankelijk van het vraagstuk. Vooraf zullen wij hiervoor een voorstel uitbrengen waarin onze werkzaamheden en voorwaarden op heldere wijze verwoord zijn.

Wil je ons een vraagstuk voorleggen klik dan op onderstaande link, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Wij faciliteren ook een online spreekuur waar je je voor aan kan melden. Vermeld duidelijk waar je vraag over gaat zodat wij ons goed voor kunnen bereiden.

Meer weten over expertisecentrum Horeca?
Meer weten

Meer weten over expertisecentrum Horeca?

Wil je ons een vraagstuk voorleggen klik dan op onderstaande link, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Wij faciliteren ook een online spreekuur waar je je voor aan kan melden. Vermeld duidelijk waar je vraag over gaat zodat wij ons goed voor kunnen bereiden.

Neem contact met mij op

Polygon

Als specialist in brand- en waterschade herstel weten we bij Polygon veel over het belang van brandpreventie en hygiëne. Voor horecaondernemers is het belangrijk dat de afzuigkanalen met regelmaat gereinigd worden. In vet- en afzuigkanalen hoopt zich, door koken, vet op. Dit kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden, bijvoorbeeld bij ‘vlam-in-de-pan‘, een veelvoorkomende oorzaak van brand. Het opgehoopte vet in het kanaal zal ontbranden als er vuur bij komt. Veel verzekeraars eisen in de polisvoorwaarden dan ook dat deze kanalen in Horeca en Bedrijven met regelmaat (jaarlijks) worden gereinigd.

Reiniging van de kanalen brengt ook een hygiënisch binnenklimaat en voorkomt hoger energieverbruik. Een gereinigd systeem voert de juiste hoeveelheid vocht af en voorkomt verspreiding van schadelijke bacteriën, virussen en schimmels.

Polygon reinigt ventilatie- en vetkanalen voor horeca:

  • We reinigen de kanalen zodat deze weer vrij zijn van stof vet.
  • We maken waar nodig luiken in de kanalen, om deze geheel te reinigen.
  • Indien aanwezig reinigen we de luchtbehandelingskast, zodat deze weer vrij is van stof.
  • We reinigen de ventielen in het pand.
  • We behandelen de installatie met een antibacterieel middel.
  • We maken een rapport met een verklaring, inclusief voor en na foto’s, waarmee aan de verzekeraar aangetoond kan worden dat het onderhoud is uitgevoerd.
  • We komen langs voor een opname of reiniging op een tijdstip dat goed uitkomt.

Always By Your Side.
Polygon beperkt en beheerst al meer dan 60 jaar de gevolgen van water, brand en klimaat. Onze kernwaarden zijn integriteit, inlevingsvermogen en excellente dienstverlening. Polygon levert zowel standaard, als op maat gemaakte oplossingen voor al onze klanten middels een uitgebreid pakket aan diensten zoals; brand- en waterschade herstel, tijdelijke klimaatoplossingen, lekdetectie, herstel van elektrische apparatuur, kanaalreiniging, schimmel en desinfectie services en document herstel.

Meer weten

Meer weten over Polygon?

Voor meer informatie over de diensten van Polygon kan je met onderstaande gegevens contact opnemen: www.polygongroup.com/nl-NL
088 – 500 3500 (kantoortijden)
0800 – 68 68 377 (alarmnummer 24/7) specialistische.diensten@polygongroup.com

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!